Tâlhărit în propria curte, la Oșești

Un bărbat de 29 de ani din comuna Oșești a fost reținut de polițiști după ce i-a smuls unui consătean s uma de 500 de lei din mână și apoi l-a bătut cu pumnii și un obiect contondent.

Polițiștii vasluieni au probat activitatea infracțională a unui bărbat, acuzat acum de săvârșierea infracțiunii de tâlhărie calificată, în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianuarie 2023, în satul Pădureni, comuna Oșești.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii vasluieni au stabilit că, pe 31 decembrie 2022, ora 21.00, în timp ce se afla în curtea locuinței persoanei vătămate, bărbat de 49 de ani, pe fondul consumului de alcool, bărbatul cercetat ar fi smuls din mâna victimei 500 de lei și, ca să-și asigure scăparea, ar fi lovit-o cu pumnii și un corp contondent.

În urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Pe 3 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii vasluieni au luat, față de bărbatul cercetat, măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, Judecătoria Vaslui, la solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, a dispus față de acesta măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.