Reținut după ce și-a bătut concubina, deși avea ordin de protecție împotriva sa

Polițiștii vasluieni au reținut un bărbat de 49 de ani, din comuna Rafaila, care, deși avea ordin de protecție împotriva sa, a intrat în locuința concubinei și a lovit-o cu pumnii.

Un bărbat din Rafaila este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și violență în familie. Pe 7 ianuarie 2023, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 45 de ani, din comuna Oșești, cu privire la faptul că un bărbat de 49 de ani, concubinul său, a lovit-o, în timp ce se afla la locuință.

În urma cercetărilor, polițiștii vasluieni au stabilit că, pe 7 ianuarie 2023, ora 17.30, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul concubinei unde ar fi agresat-o, lovind-o cu pumnul în zona feței. Totodată, polițiștii au constatat că, pe 12 iulie 2022, Judecătoria Vaslui a emis un ordin de protecție împotriva bărbatului, pe o perioadă de 6 luni, prin care el era obligat să păstreze o distanță de 50 de metri față de concubină și față de domiciliul său.

În urma probatoriului administrat, pe 8 ianuarie 2023, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.