Primarul din Vinderei, avertisment către cetățeni: reciclați sau veți fi amendați!

Pentru a evita sancțiunile legale, Ionuț Ghiur, primarul de Vinderei, le cere cetățenilor din comună să recicleze deșeurile din carton, plastic, metal și sticlă înainte de a arunca deșeul menajer. În caz contrar, aceștia riscă să fie amendați cu 1.500 de lei, sumă deloc de neglijat. Avertismentul este valabil și în cazul persoanelor juridice, edilul dând exemplu chiar școala din satul Vinderei, unde au fost aruncați zece saci de gunoi menajer în care au fost găsite și obiecte ce puteau fi reciclate.

„Unii dintre noi nu înțeleg că trebuie să reciclăm pentru a avea o taxă mai mică de salubrizare! Cei care nu au sortat gunoiul menajer de cel reciclabil să nu se mire dacă îl găsesc la poartă! E datoria dumneavoastră să scoateți gunoiul selectat! Am stabilit la nivelul primăriei o procedură de colectare a gunoiului menajer și, începând din această lună, toți cei care nu predau gunoiul selectat vor fi notați de reprezentații primăriei, urmând să fie notificați cu avertisment în primă fază, după care vor fi sancționați cu suma de 1.500 lei. Atrag atenția și reprezentanților școlii din satul Vinderei că, astăzi (24 ianuarie, n.r.), s-au predat 10 saci de gunoi menajer fără a fi selectat! Problema gunoiului menajer este o problemă serioasă și dacă nu este gestionată bine, cetățenii acestei comune vor scoate din ce în ce mai mulți bani din buzunar pentru această taxă”, le-a transmis primarul Ghiur cetățenilor prin intermediul contului său de socializare.

1 COMENTARIU

  1. Avertisment pentru clasa politica (daca mai vreti voturile noastre), va rugam nu ne mai tineti izolati in PRAF , vrem asfaltarea drumurilor judetene DJ 242 C si DJ 242 G din comuna Vinderei , cei din judetul Galati au asfaltat , (la ei cum se poate ??? ) , bani de la guvern vin pentru toate judetele . Vom arata pe internet drumurile judetene din comuna Vinderei si diferenta cu asfalt din judetul Galati , sa vada toti cetateni din judetul Vaslui aceasta diferenta si sa-i taxeze la urnele de vot , suntem amanati de la an la an sub diferite motive .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.