Început de an promițător pentru luptătorii „Wazary Dojo” Bârlad

După ce, pe parcursul anului 2022, luptătorii legitimați la Clubul Sportiv „Wazary Dojo” Bârlad, afiliat la Federația Română de Kempo, și-au îmbogățit palmaresul cu mai mult de 120 de medalii obținute la competițiile de profil, iată că anul 2023 a început la fel de promițător. Nu mai puțin de 22 de medalii au cucerit la primul concurs de arte marțiale la care au luat parte în acest an.

Este vorba despre cea de-a XV-a ediție a Cupei României de Autoapărare, organizată de către Clubul Sportiv Shin-Do Brașov. Competiția a avut loc sâmbătă și duminică (21-22 ianuarie), la Brașov, și s-a desfășurat pe mai multe categorii de vârstă și greutate, dar și pe mai multe probe de luptă: Autoapărare, Kata, Semi contact, Submission și K1. În total, au participat 20 de cluburi din întreaga țară, însumând circa 350 de sportivi ce au luptat la una sau mai multe probe.

„Wazary Dojo” Bârlad s-a deplasat la Brașov cu 19 sportivi, ce au concurat pe două probe, respectiv 15 înscrieri la proba de Semi contact și 7 la cea de Submission. În final, sportivii care au concurat în proba de Semi contact au obținut 15 medalii (7 de aur, 5 de argint și 3 de bronz), iar cei de la Submission au câștigat 7 medalii (4 de aur, 2 de argint și una de bronz).

„Pentru noi, această competiție a fost o activitate inclusă în programul de pregătire pentru Campionatul Național de Semi Kempo, ce va avea loc pe data de 4 martie, la București. Mă bucur foarte mult că sportivii noștri au reușit să lupte foarte bine și că au demonstrat o pregătire foarte bună. Le mulțumim organizatorilor pentru invitație. A fost o experiență utilă pentru sportivii noștri, rezultatele sunt pozitive și ne dau încredere pentru participarea la Campionatele Naționale de Kempo. Mai sunt multe lucruri de reglat, dar sunt convins că vom rezolva multe dacă continuăm cu aceeași dăruire. Felicitări, dragii noștri sportivi, pentru rezultat și mai ales pentru efortul depus până acum!”, ne-a declarat Alexandru Rotaru, președintele Clubului „Wazary Dojo” Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.