Dumitru Buzatu, reales președinte al Organizației Județene a PSD Vaslui

Dumitru Buzatu a fost reales, ieri după-amiază, președinte al Organizației Județene PSD Vaslui, în cadrul unei ședințe a Conferinței județene de alegeri la care au participat peste 800 de membri de partid. Ședința s-a desfășurat în prezența liderului partidului, Marcel Ciolacu, și a secretarului general Paul Stănescu.

Secretar executiv al Organizației Județene a PSD Vaslui a fost reales Ciprian Trifan, Dumitru Buzatu fiind ales în unanimitate de cei 812 membri de partid delegați la Conferința Juțețeană de alegeri.

Vicepreședinți ai Organizației Județene au fost aleși Caragață Valeriu – Organizația Vaslui; Popica Eduard Andrei – Organizația Vaslui; Stativă Irinel – Organizația Vaslui; Crețu Gabriela – Organizația Vaslui; Buzatu Tudor – Organizația Vaslui; Alexandru Andrei – Organizația Vaslui; Pavăl Vasile – Organizația Vaslui; Solomon Adrian – Organizația Bârlad; Bobeică Adrian – Organizația Bârlad; Boeru Sergiu – Organizația Huși; Ciupilan Ioan – Organizația Huși; Ciupilan Valeriu – Organizația Huși; Hultoană Paula – Organizația Zorleni; Moraru Neculai – Organizația Fălciu; Bahrim Silviana – Organizația Vutcani; Țabără Vasile – Organizația Hoceni; Corciovă Ion – Organizația Tutova.

Declarații importante la Vaslui

Cu această ocazie, la Vaslui s-au făcut declarații importante pentru partid și guvernare. Paul Stănescu a reafirmat că acordul semnat cu partenerii de guvernare va fi respectat.

„Dacă mai aveţi dubii, să nu mai aveţi, pentru că preşedintele nostru, Marcel Ciolacu, la sfârşitul lui mai va fi prim-ministrul României. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, sigur că vom avea alegeri anticipate. În rest, sunt discuţii la ministere, sper să le rezolvăm, să rezolvăm în primul rând pentru ţară, nu neapărat pentru un partid sau pentru altul”, a spus Paul Stănescu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a subliniat și el că rotaţia se va face potrivit acordului cu partenerii: „Rotaţia prim-miniştrilor va avea loc conform acordului politic semnat şi asumat de către coaliţie. Principiul de la care plecăm este clar cel stipulat în acord. Vă reamintesc că şi noi şi partenerii de la PNL şi de la UDMR şi de la minorităţi suntem oameni politici. Sunt ferm convins că la un moment dat, când va fi oportun, vom sta de vorbă mai în detaliu. Lucrurile sunt prevăzute într-un acord. Nu înţeleg de ce vorbim în spaţiul public despre ce se întâmplă peste cinci luni, când priorităţile românilor sunt cu totul şi cu totul altele”.

1 COMENTARIU

  1. Ramane tot asa in judetul Vaslui , un grup de cetateni din judet care vor ramane in posturi publice la deconcentrate si vor trai bine in jurul lui Buzatu si restul cetatenilor (in arara de cei care primesc bani de la rudele din strainatate care castiga bine) saraci si traiesc in praf (veniti presa locala si corecta sa vedeti diferentele din doua judete la noi in judetul Vaslui stam in praf DJ 242 C si DJ 242 G din comuna Vinderei si cei din judetul Galati care au asfalt) , in judetul Galati cum se poate ??? iar in judetul Vaslui se amana de la an la an sub diferite motive asfaltarea celor doua drumuri judetene (acum anul acesta cred ca vor lungi licitatile sau aranjeaza cu firmele sa conteste castigatorul licitatiei, asa ca sa tot amane de la an la an, cand nu vrei sa asfaltezi atunci gasesti motive de amanare), bani de la guvern vin pentru toate judetele …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.