CSM Vaslui se pregătește de partea a doua a campionatului

CSM Vaslui a avut primul antrenament din acest an, la stadionul Municipal, sub conducerea lui Bogdan Pralea și Sebastian Hagiu.

Antrenorul principal al CSM Vaslui speră ca în a doua parte a sezonului vor câștiga mai multe meciuri, primul meci fiind revanșa cu Minaur Baia Mare. De la primul antrenament a lipsit, motivat, doar Amin Yousefinezhad.

Antrenorul CSM Vaslui ținteste departe, sperând la un sezon cu cât mai multe performanțe.

La reuniunea echipei jucători s-au întors fără kilograme în plus. La pregătire a revenit și Darius Dragon, care speră că va recăpăta forma bună pe care a avut-o până la startul părții a doua de campionat.

De săptămâna viitoare se va intra în sală, pentru antrenamente tehnico-tactice.

În această perioadă de pregătire sunt programate trei jocuri amicale. Echipa vasluiană va juca o dublă cu HC Buzău, în zilele de 20 și 21 ianuarie, ultimul amical fiind la Focșani, pe 28 ianuarie.

Pe 4 februarie se va relua Liga Zimbrilor, vasluienii urmând a evolua în deplasare, cu Minaur Baia Mare.

Anterenorul principal Bogdan Pralea a declarat: „Ne-am reunit cu gânduri pozitive. Vrem să ne pregătim cât mai bine, iar în meciul cu Minaur Baia Mare vrem să ne luăm revanșa pentru că aici, în tur, am făcut un meci slab și normal că meciul retur să fie altfel. Sunt bucuros că toți jucătorii sunt apți și abia îi aștept la meciurile de pregătire să văd cum se vor prezenta”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.