Consilierul local Anton Dascălu, ales președintele Ligii Aleșilor Locali a PMP Vaslui

Consilierul local Anton Dascălu, din comuna Dănești, a fost ales, ieri, în cadrul Adunării Generale a Consilierilor Locali ai PMP Vaslui președintele Ligii Aleșilor Locali ai PMP Vaslui. Garcel Gangu, președintele PMP Vaslui, a spus că evenimentul face parte din eforturile organizatorice ale formațiunii politice vasluiene pentru a prezenta vasluienilor o ofertă electorală cât mai articulată, coerentă și demnă de a fi luată în considerație în perspectiva competițiilor politice în care partidul se va angaja.

Anton Dascălu, consilier local ales în comuna Dănești, care face parte și din conducerea Ligii aleșilor locali ai PMP la nivel central, a fost ales, ieri, președintele Ligii Aleșilor Locali ai PMP Vaslui în cadrul ședinței Adunării Generale a Consilierilor Locali ai PMP.

Organziația politică vasluiană, aflată în plin proces de organizare, are 31 de aleși locali în județ, dar se mândrește cu o reprezentare bună la nivel central, atât președintele organizației, Marcel Gangu, cât și Corneliu Bichineț, vicepreședinte, având funcții importante în conducerea națională.

„Pe această cale îi dorim mult succes și cât mai multe realizări în organizația pe care o reprezintă”, a declarat Marcel Gangu, președintele Organizației Județene a PMP Vaslui. „Aceste alegeri interne, ca și cele desfășurate la sfârșitul anului trecut, fac parte dintr-un mai amplu efort organizatoric pe care îl facem la nivel județean pentru a avea oamenii potriviți care să vină în fața electoratului vasluian, dar și pentru a prezenta o ofertă politică articulată, coerentă și demnă de a fi luată în considerație de electoratul vasluian în perspectiva competițiilor electorale în care partidul se va angaja”, a mai spus Gangu.

La sfârșitul anului trecut au avut loc alegeri în cadrul Ligii Locale a PMP, în cadrul cărora Anton Dascălu a obținut o funcție de conducere.

„Nu multe organizații se pot bucura de faptul că au doi membri în conducerea națională”, a spus atunci Liviu Matieș, președintele Organizației Municipale Vaslui, referindu-se la președintele Marcel Gangu și vicepreședintele Corneliu Bichineț, cei doi având funcții importante în conducerea centrală a partidului, cărora li s-a adăugat Anton Dascălu.

„Suntem o voce importantă în administraţia publică locală şi vom continua să spunem adevărul. PSD şi PNL cred că pot minţi, şantaja sau cumpăra oameni utilizând resursele publice fără consecinţe. Noi însă suntem hotărâţi să apărăm fiecare român curajos din această ţară care vrea să facă politică liber şi exclusiv în interesul oamenilor. Baronimea locală din toată ţara s-a desprins complet de realitatea omului de rând. Acum, în prag de iarnă, toţi stau pitiţi şi fug de cetăţeni. Au promis că nimeni nu va fi lăsat în urmă, dar milioane de români sunt îngroziţi de ziua de mâine. Au promis că vor construi spitale şi nu au construit nimic. Au promis că vor construi şi vor renova şcoli, dar mii de instituţii de învăţământ au grupul sanitar în curte. Au promis oraşe şi comune cu drumuri asfaltate, însă suntem în continuare ţara europeană cu cele mai multe drumuri publice, la fel ca acum un secol. Au promis că oamenii se vor simţi în siguranţă pe străzile României, dar în continuare clanurile de tip mafiot înspăimântă cetăţenii. Românii nu mai cred în nimeni şi nimic. Nu mai au niciun fel de aşteptări de la politicieni”, a scris, în aceeași zi, pe pagina sa de socializare, liderul partidului, Eugen Tomac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.