Arestat într-o sală de jocuri din Vaslui după ce furase banii din seiful unei săli de jocuri din Huși

Un împătimit al jocurilor de noroc a fost prins de polițiștii vasluieni într-o sală de jocuri după ce în aceeași zi furase 11.500 de lei din seiful unei săli de jocuri din Huși profitând de neatenția angajaților.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Huși au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat de 33 de ani, acuzat de comiterea unei infracțiuni de furt, după ce ar fi sustras o sumă de bani din seiful unei săli de jocuri de noroc, din municipiul Huși.

Pe 17 ianuarie 2023, la ora 13.27, Poliția municipiului Huși a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că, în aceeași zi, un bărbat necunoscut ar fi sustras o sumă de bani din seiful unei săli de jocuri de noroc.

În urma cercetărilor, polițiștii hușeni au stabilit că persoana bănuită de comiterea infracțiunii sesizate, aflată în incinta sălii de jocuri, profitând de neatenția supraveghetorului din sală, ar fi sustras, din seiful lăsat deschis și neasigurat, peste 11.500 lei. După ce a plecat din sala de jocuri din Huși acesta s-a deplasat în Vaslui, fiind identificat și reținut de către un echipaj al Poliției Municipiului Vaslui în incinta unei alte săli de jocuri din municipiul Vaslui.

În aceeași zi, pe 17 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de bărbatul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. El urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii hușeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.