Târgul de Crăciun „normal” la Vaslui, între 16 – 30 decembrie 2022

Spre deosebire de anul trecut, când municipiul Vaslui a făcut notă distinctă prin organizarea unui târg de Crăciun care se încheia chiar înainte de Crăciun, pe 24 decembrie, târgul de anul acesta are toate datele normalității: se desfășoară între 17 și 30 decembrie, lipsit de orice interdicții, cu căsuțe pline de cadouri și bunătăți, care îi vor aștepta pe vasluieni în Centrul Civic.

Dacă toate orașele importante din țara noastră se întrec în această perioadă pentru a organiza târguri de Crăciun cât mai reușite, mai ales după niște ani grei, plini de interdicții, municipiul Vaslui nu se mai remarcă anul acesta. Anul trecut orașul reședință făcea o mare excepție, consemnată și de presa națională, prin organizarea unui târg oficial de Crăciun care încheia pe 24 decembrie, chiar înaintea Crăciunul propriu-zis, având perioada de desfășurare 17- 24 decembrie.

Anul acesta, în Centrul Civic al municipiului Vaslui au fost deja amenajate căsuțele poleite cu crengi de brad pentru un Târg de Crăciun cât mai „normal”.

Primăria și Consiliul Local Vaslui au transmis invitația pentru vasluieni, care anul acesta se pot bucuraa de un eveniment demn de aceste sărbători, desfășurat între 16 și 30 decembrie, între orele 10 și 20.

„Dragi vasluieni, peste două zile Târgul de Crăciun organizat în Centrul Civic al municipiului Vaslui își începe activitatea. Sunteți așteptați să petreceți clipe frumoase în decorul de sărbătoare, alături de Bradul de Crăciun, completând sacul lui Moș Crăciun cu daruri pentru cei dragi. Să ne bucurăm cu toții de sărbători liniștite!”, a transmis municipalitatea vasluiană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.