Patru familii greu încercate, vizitate de Moș Crăciun și voluntarii SMURD

Voluntarii SMURD și-au continuat programele umanitare și la sfârșitul acestui an, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. Ei au strâns bani, haine încălțăminte, alimente, rechizite și jucării pentru 20 de copii și șase adulți. Moș Crăciun le-a dăruit către patru familii din Moara Grecilor.

Voluntarii SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui și-au păstrat tradiția și au inițiat și anul acesta un proiect umanitar prin care să vină în sprijinul concetățenilor lor.

Alături de pompierii militari, ei au reușit, într-un timp foarte scurt, să strângă bani, haine încălțăminte, alimente, rechizite și jucării pentru 20 de copii și șase adulți, unul dintre aceștia fiind imobilizat la pat.

Cu Moș Crăciun în frunte, voluntarii au poposit la patru familii greu încercate din suburbia Moara Grecilor a municipiului Vaslui.

Patru familii – dintre care o famile cu unsprezece copii -, au acum jucării, dulciuri, rechizite, produse alimentare, haine și încălțăminte de iarnă, produse pentru igiena corporală, dar și foarte multă bucurie.

„Senzația de bucurie pe care Crăciunul și Sfintele Sărbători o împrăștie în toată lumea, nu e suficientă dacă nu este însoțită de iubire”, au tranmis voluntarii SMURD.

„Atunci când reușim să ne mobilizăm pentru a-i ajuta pe cei nefericiți, trăim senzații de bucurie, de plin, de iubire, senzații pe care le împărtășim cu oameni a căror suflete sunt pline de  riduri ale tristeții și singurătății”, a declarat unul dintre voluntarii SMURD Vaslui, voluntari care sunt constituiți în echipa îngerilor cu aripi roșii.

„Să nu uităm de cei care au nevoie de lucruri simple pentru a readuce SPERANȚA! Mulțumim oamenilor care ne sunt alături pentru a putea desfășura aceste activități umanitare”, a spus un alt voluntar SMURD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.