„Moș Crăciun sosește în Vaslui”

Anunțul a fost făcut chiar de Primăria municipiului Vaslui, care, alături de Consiliul Local, i-a organizat sosirea. Se va întâmpla în cadrul evenimentului „În așteptarea lui Moș Crăciun”, în Centrul Civic, sâmbătă, 24 decembrie, începând cu ora 17.

„Sâmbătă, 24 Decembrie 2022, cu începere de la ora 17.00, Moș Crăciun va sosi în Centrul Civic al Vasluiului pentru a se întâlni cu copiii”, a anunțat Primăria municipiului Vaslui, care, alături de Consiliul Local, a organziat un eveniment special, „În așteptarea lui Moș Crăciun”.

„A trecut un an de la ultima întâlnire cu Moșul, nerăbdarea tuturor este mare, de aceea copiii de la Palatul Copiilor îl vor ademeni către Centrul Civic cu vocile lor. Nu pierdeți întâlnirea cu Moș Crăciun!”, a mai transmis Primăria.

Tot mâine, începând cu ora 17, în Centrul civic al municipiului Vaslui vor evolua elevii de la Palatul Copiilor, Cercul de muzică populară, condus de profesorul Adrian Gheorghe Călin, Cercul de muzică vocal-instrumentală, coordonat de profesorul Chiperi Elvis, și Cercul de muzică ușoară, condus de profesorul Bulboacă Alin Constantin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.