Coșul de fum face din nou victime

Casa i-a fost curpinsă de flăcări și distrusă în totalitate. Din fericire, proprietarul a fost evacuat de către un pompier din localitate. Colegii săi s-au luptat cu flăcările peste două ore la casa din satul Zizinca, comuna Deleni, unde proprietarul nu și-a protejat termic coșul de fum față de materialele combustibile din apropiere, cauza probabilă a izbucnirii incendiului.

Pompierii vasluieni au intervenit seara trecută cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Zizinca, comuna Deleni.

Persoana care locuia în casă a fost ajutată să se evacueze de către unul dintre pompieri care locuiește în comună.

Vestea bună dată de pompieri este că proprietarul, de 41 ani, nu a suferit arsuri și nici nu a fost intoxicat, dar a avut un atac de panică. El a primit primul ajutor în ambulanța SMURD, însă a refuzat transportul la spital.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată și exista riscul de propagare la alte două imobile.

După aproximativ două ore de luptă cu incendiul, pompierii au reușit să lichideze incendiul, cele două locuințe aflate în pericol fiind salvate. Casa cuprinsă de flăcări a fost distrusă în totalitate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un coș de fum neprotejat termic față de materialele combustibile din apropiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.