100 de familii nevoiașe, sprijinite cu alimente înainte de Crăciun

Pentru ca să aibă ce pune pe masă de Crăciun, Asociația „Filantropia Ortodoxă” Huși, cu sprijinul părintelui Ghelasie Păcurar, parohul Parohiei ortodoxe românești din Würzburg, Germania, a oferit alimente pentru 100 de familii din Bârlad, Huși și Vinețești.

Chiar în ajun de Crăciun, 100 de familii nevoiașe din Bârlad, Huși și Vinețești au primit alimentele necesare pentru masa de Crăciun (carne, brânzeturi, ouă, ulei, făină, fructe).

„Cu binecuvântarea Părintelui Episcop Ignatie, am mers, împreună cu părintele Ghelasie Păcurar, parohul Parohiei ortodoxe românești din Würzburg, Germania, la mai multe familii din Bârlad, Huși și Vinețești, care erau în imposibilitatea de a-și procura cele necesare pentru masa din aceste zile de sărbătoare. Am pregătit 100 de pachete cu carne, brânzeturi, ouă, ulei, făină, fructe, și dulciuri, și le-am dus pentru a avea timpul necesar să le pregătească. Cea mai mare bucurie a lor a fost că cineva le-a trecut pragul și că se gândește la ei, chiar fără să îi fi cunoscut personal, de aceea le mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat”, a spus părintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.