Un tânăr din Negrești s-a sinucis: s-a urcat pe un bloc, și-a dat foc și s-a aruncat

Un tănâr de 30 de ani din orașul Negrești a ales să-și pună capăt zilelor și pentru ca gestul său disperat să reușească s-a urcat pe un bloc din zona Unirii, și-a dat foc și apoi s-a aruncat în gol. Ajuns la fața locului, echipajul medical nu a putut decât să constate decesul, tănârul neprezentând semne vitale.

În această dimineață, pompierii și un echipaj medical de la Serviciul de Ambulanță au intervenit în orașul Negrești, pe strada Unirii, unde, din informațiile primite, o persoană și-ar fi dat foc.

„În această dimineață, pompierii militari din orașul Negrești au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o persoană. Intervenția s-a desfășurat pe domeniul public, pe strada Unirii, în apropierea blocului E1”, spun cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.

Se pare că tănărul, în vârstă de 30 de ani, a decis să-și pună capăt zilelor, și în acest scop s-a urcat pe bloc, și-a aprins hainele și apoi s-a aruncat în gol. „La sosirea echipajului de intervenție, incendiul se manifesta pe corpul unui bărbat căzut la pământ și în stare de inconștiență. Pompierii au lichidat incendiul, echipajul ambulanței SAJ Vaslui constatând că bărbatul nu prezintă semne vitale”, transmit cei de la ISU Vaslui.

Cercetările privind circumstanțele exacte ale producerii evenimentului sunt efectuate acum de către polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.