Crucea Roșie Filiala Vaslui caută voluntari!

Filiala vasluiană a organizației internaționale Crucea Roșie dorește să-și mărească echipa de voluntari lansând un apel către vasluienii care doresc să se alăture.

„Te așteptăm joi, vineri și luni la sediul central al filialei pentru a ne cunoaște! Pentru detalii nu ezitați să ne contactați. Abia așteptăm să ne întâlnim!”, au transmis reprezentanții Crucii Roșii din municipiul Vaslui, care doresc să mărească rândurile voluntarilor organizației.  

Doritorii pot veni, începând de astăzi, vineri, 10 noiembrie, mâine sau pe 14 noiembrie, la sediul filialei județene pentru a fi intervievați. Ei trebuie să fie în clasa a IX-a, adică să frecventeze cursurile unui liceu, și nu a unei școli gimnaziale, în afara acestei condiții minime nemaiexistând limită de vîrstă pentru acceptarea lor ca voluntari ai organizației.

Pe siteul românesc al organizației Crucea Roșie se autodefinește astfel: „Societatea Națională de Cruce Roșie din România este o organizație umanitară, membră a Mișcării Internaționale de Cruce Roșie și Semilună Roșie, auxiliară autorității publice și abilitată prin lege să asigure asistență umanitară în caz de dezastre și să vină în sprijinul persoanelor vulnerabile. Conform Legii Societății Naționale de Cruce Roșie din România nr. 139/1995 Art.1 și Statutului său, Crucea Roșie Română este persoană juridică de drept public, autonomă, neguvernamentală, apolitică și fără scop patrimonial. Ea își desfășoară activitatea cu caracter umanitar, ca organizație de ajutor umanitar, auxiliară a autorităților publice”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.