Cinci bărbați reținuți pentru că nu au plătit benzina cu care au alimentat mașina

Legea e dură, dar e lege. Polițiștii bârlădeni au reținut cinci bărbați între 16 și 24 de ani, acuzați de furt calificat și complicitate la furt calificat pentru că au alimentat mașina în care se aflau, dar nu au plătit. Prejudiciul a fost de 200 de lei.  

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Bârlad au documentat și probat activitatea infracțională a cinci bărbați, acuzați de comiterea unui furt calificat și complicitate la furt calificat, în seara zilei de 21-22 noiembrie 2022, la o benzinărie din municipiului Bârlad.

În urma cercetărilor, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, pe 22 noiembrie 2022, ora 01.20, cei cinci au alimentat cu combustibil un autoturism înmatriculat în județul Vaslui și au plecat fără să plătească, prejudiciul creat fiind de peste 200 de lei.

Pe 22 noiembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii bârlădeni au dispus față de cei cinci bărbați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ei au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile față de trei dintre persoanele bănuite, iar pentru celelalte două persoane s-a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.