Basarabean prins cu cantitatea de 100 de litri de motorină pe care încerca să o introducă în România

Vameșii de la Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră, ascunsă într-un microbuz, cantitatea de 100 litri de motorină pe care un bărbat cu cetăţenie română şi Republica Moldova încerca să o introducă ilegal în România.

Pe 18 noiembrie, în jurul orei 11.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, un bărbat cu cetăţenie română şi Republica Moldova, de 25 de ani, care conducea un microbuz înmatriculat în Republica Moldova.

În baza profilului de risc, polițiștii de frontieră au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit, ascunsă şi nedeclarată, în interiorul microbuzului, într-un loc închis, cantitatea de 100 litri de lichid inflamabil, uşor gălbui, cu miros perceptibil, aromatic, specific de motorină.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor accizabile în valoare totală de 850 de lei şi sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.