Amenzile aplicate de Poliția Locală deblochează traficul în municipiul Vaslui

Vasluienii cer mai multe amenzi pentru cei care blochează traficul parcând neregulamentar. Poliția Locală îi atenționează pe șoferi să fie mai atenți atunci când parchează „în spic”.

„Vă rog să mai verificați și străduțele din zona Icil, sunt mașini parcate și pe trecerea de pieton”, scrie un vasluian către Poliția Locală. „Ar trebui amendați și cei ce parchează pe două locuri. De la Buium până la centru așa se parchează!”, scrie aun alt vasluian pe pagina de socializare a Poliției Locale Vaslui, după ce instituția a comunicat amendarea a doi șoferi care au blocat traficul chiar în centrul municipiului Vaslui după ce au parcat „în spic” făcând imposibilă trecerea unui autobuz.

„În dupa-amiaza zilei de 04.11.2022, în jurul orei 17.15, dispeceratul Poliției Locale Vaslui a fost sesizat de către conducătorul unui mijloc de transport în comun cu privire la faptul că este blocat în trafic și nu poate continua deplasarea pe strada Ștefan cel Mare, spre direcția Gară, întrucât vis-a-vis de Oficiul Poștal nr. 1 sunt parcate neregulamentar două autovehicule. La fața locului s-a deplasat un echipaj al serviciului circulație din cadrul Poliției Locale Vaslui, care a identificat conducătorii celor două autovehicule, repectiv, un tânăr de 21 ani, din comuna Solești – B. Daniel Marian, care se afla într-o frizerie, și C. Gheorghe, în vârstă de 35 de ani, din comuna Gârceni, care se afla într-un magazin de electrocasnice. Ambii conducători auto s-au prezentat la autovehicule și au deblocat traficul, fiind sancționați cu amendă în cuantum de 725 lei și trei puncte de penalizare, în conformitate cu prevederile art. 143 lit. a din Reg.OUG 195/2002 republicată. Pentru prevenirea unor astfel de situatii, rugăm conducătorii auto să fie mai atenți atunci când opresc autovehiculul în spic”, au transmis cei de la Poliția Locală Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.