Cu zece operații, Constanța Șuiu are nevoie de ajutor: „Vreau să trăiesc!”

„Sunt operată a zecea oară. Acum necesit urgent a cincea proteză pentru hernie femurală dreapta. Am două hernii femurale stânga cu proteză, hernie inghinală dreapta cu proteză și hernie ombilicală. Sunt operată de eventrație, cu proteză și de două ori pe colon. Am nevoie de ajutor!”, spune Constanța Șuiu, din comuna Vulturești.  

„Necesit urgent această operație”, spune Constanța Șuțu, de 53 de ani, din comuna Vulturești, care a făcut zece operații în ultimii ani. „Numai Dumnezeu știe ce va fi cu viața mea. Vreau, totuși, să mai trăiesc!”, spunea femeia înainte de ultima operație. Acum are nevoie urgent de o altă intervenție chirurgicală, însă banii îi lipsesc.

„Am două proteze abdominale, una de 15 centrimentri, iar alta de 25 de centrimentri. Doctorii spun că necesit de urgență altă proteză”, spune Constanța Șuiu, din comuna Vulturești, care, la vârsta de 53 de ani, a fost operată de 10 ori, intervenții chirurgicale făcute în ultimii ani. Acum, pentru a se opera din nou, de hernie femurală, are nevoie de ajutor, întrucât intervenția costă peste 10.000 lei (100 de milioane de lei vechi), bani pe care nu îi poate strânge. „Nu știu încotro să o apuc. Am nevoie urgentă de operație. Numai Dumnezeu știe ce va fi cu viața mea. Vreau, totuși, să mai trăiesc!”, spune femeia.

„Am o boală, dermatomiozită, care înseamnă scăderea forței musculare, afectează masa musculară; mi se rup mușchii”, explică femeia. Pentru a trece printr-o nouă intervenție chirurgicală, femeia are nevoie de suma de 100 de milioane de lei vechi, de care nu dispune. „Până acum am suferit intervenții chirurgicale la colon, de două ori, pentru malformație colecist, la ficat, pentru hernie inghinală, hernie ombilicală și hernie femurală, care acum a recidivat”, a mai spus Constanța Șuiu.

Pentru că nu mai poate suporta costul ultimei intervenții, femeia s-a gândit să ceară ajutor, punând la dispoziția celor care vor să o sprijine să treacă cu bine peste acest mare impas un cont deschis la BCR: RO41 RNCB 0262 0532 3594 0005, pe numele Șuiu Constanța. Pentru cei care doresc să vorbească cu femeia, pentru a primi detalii despre starea sănătății sale, dar maia les pentru a o ajuta, aceasta și-a făcut public numărul de telefon – 0757/875522.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.