Autocamion răstunat pe dealul Dobrina. Pericol de incendiu

Curbele de pe dealul Dobrinei, de la intrarea în municipiul Huși, au făcut astăzi o nouă victimă. Un autocamion s-a răsturnat, șoferul fiind transportat de urgență la spitalul din Huși. Pentru că din autocamion s-a scurs combustibil, pompierii au asigurat zona împotriva incendiilor.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al judeţului Vaslui a intervenit în această după amiază cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, asigurarea zonei și acordarea primului ajutor, în urma producerii unui accident rutier pe DN 24B, la intrarea în municipiul Huși, în zona Dobrina. Este locul în care, de-a lungurl timpului, s-au petrecut mai multe accidente, multe dintre acestea implicând și mașini de mare ronaj.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsită o autocisternă răsturnată, șoferul fiind evacuat. Din autocisternă s-au scurs lichide combustibile, pompierii militari frâbindu-se să asigure zona. Au îndepărtat bornele bateriilor și au asigurat măsurile specifice în astfel de cazuri. S-a intervenit pentru blocarea scurgerilor de combustibil.

Conducătorul autocisternei, un bărbat de 47 ani a fost evaluat medical, a primit primul ajutor, și apoi a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Huși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.