Nu a văzut trenul și mașina i-a fost lovită în plin

Mașina a fost lovită în plin de tren, pe care șoferița nu l-a văzut și a încercat să treacă linia ferată neasigurându-se. Accidentul s-a produs în această după amiază la Gara Roșiești. Alături de o pasageră, șoferița a fost scoasă din mașină de alți șoferi, care au asistat la accident, și transportate apoi de urgență la spital de ambulanțe SMURD. Ambele sunt rănite grav.

Pompierii vasluieni au intervenit în această după amiază cu forțe și mijloace specifice la un accident feroviar produs în localitatea Gara Roșiești, comuna Roșiești. La ora 11.52, pompierii vasluieni au fost sesizați prin numărul unic de urgență 112 despre producerea unui accident rutier pe drumul județean DJ 244A, în apropierea satului Gara Roșiești, comuna Roșiești, județul Vaslui, la o trecere la nivel cu calea ferată, dublă, fără bariere.

În accident a fost implicat un autoturism (în care se aflau două persoane) și trenul InterRegio nr. 1661, care circula pe ruta București Nord – Iași.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD (TIM și EPA) și echipaje specializate.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism grav avariat în urma impactului cu locomotiva trenului IR 1661, persoanele aflate în autovehicul fiind evacuate de către ceilalți participanți la trafic. Niciunul dintre călători nu a necesitat îngrijiri medicale, asemenea și conductorul trenului.

Cele două victime, două femei cu vârste de 31 și 28 ani au fost evaluate medical, au primit primul ajutor și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Cele două femei sunt rănite grav, una dintre ele fiind găsită inconștientă.

Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.