Camion încărcat cu lemne, răsturnat în șanț, noaptea trecută, la Huși

Un șofer ucrainean s-a răsturnat noaptea trecută în șanț cu autocamionul încărcat cu lemne pe care îl conducea. Pompierii hușeni au intervenit de urgență oprind scurgerile de combustibil și curățând carosabilul pentru a îndepărta pericolul unui incendiu.

Noaptea trecută, în jurul orei 5:00, pompierii hușeni au intervenit de urgență cu o autospecială de stingere cu apă echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate pentru asigurarea zonei, asigurarea măsurilor PSI, evaluare și acordare prim ajutor, în urma producerii unui accident rutier pe DE 581, la intrarea în municipiul Huși, dinspre Albița.

În accident a fost implicat un ansamblu cap tractor și remorcă, care transporta lemne.

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autocamion răsturnat în afara carosabilului, pe jumătate în rigole. Din autovehiculul de mare tonaj se scurgeau lichide combustibile. Până la sosirea echipajelor de intervenție, conducătorul auto se autoevacuase. Șoferul ucrainean a fost evaluat, a primit primul ajutor, dar a refuzat transportul la spital. La cererea conducătorului auto, a fost transportat în Tabăra mobilă de refugiați Huși.

Pompierii militari au scos bornele bateriilor, au oprit scurgerile de combustibil, au curățat carosabilul și au asigurat zona.

Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.