Arestat de polițiști după ce și-a lovit pe stradă un „dușman” în plină noapte

Pe fondul unui conflict mai vechi, „reaprins” de consumul de alcool, pe 18 septembrie, în plină noaptea, la ora 2.30, pe strada Frunzelor, bărbatul de 19 ani arestat acum de polițiștii, din Satu Nou, comuna Muntenii de Sus, l-a agresat pe un alt consătean, de 27 de ani, din Satu Nou și a făcut scandal.

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale Vaslui au reținut un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Muntenii de Sus, județul Vaslui, acuzat de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. În noaptea de data de 17/18 septembrie 2022, la ora 02.30, în Vaslui, zona străzii Frunzelor, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, bărbatul cercetat ar fi tulburat ordinea și liniștea publică și ar fi agresat o persoană vătămată, bărbat în vârstă de 27 de ani, din Satu Nou.

Urmare a agresiunii, persoana vătămată a suferit vătămări corporale ce vor necesita 35-40 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Pe 19 septembrie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii au luat față de tânărul de 19 ani măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.