A venit la Vaslui pentru a-și arăta „organul” femeilor pe stradă

Polițiștii locali vasluieni au intervenit luni într-un caz mai puțin obișnuit. Venit din comuna Dochia, județul Neamț, un bărbat de 35 ani făcea semne obscene și își descoperea zonele intime în fața femeilor în zona Pieței Traian.

Luni, 5 septembrie, polițiștii locali vasluieni aflați în serviciul de patrulare au fost sesizăți de cetățeni, iar apoi au identificat și reținut o persoană de sex masculin care făcea gesturi obscene, descoperindu-și în mod intenționat zonele intime, la apariția persoanelor de sex feminin.

„Bărbatul a fost indentificat ca fiind cu domiciliul în comuna Dochia, județul Neamț, cu vârsta de 35 ani cu, și condus la sediul Poliției Municipiului Vaslui, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale”, au comunicat cei de la Poliția Locală Vaslui, care au transmis vasluienilor rugămintea ca, de fiecare dată când iau cunoștință de fapte antisociale, să apeleze numerele de telefon ale Poliției Locale Vaslui: 0745376704 sau 0235/315756, pentru a se putea interveni în timp optim în luarea măsurilor legale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.