Primăria Vaslui caută voluntari pentru Zilele Culturale

Tinerii vasluieni între 18 și 35 de ani pot deveni voluntari la Zilele Culturale ale Vasluiului, municipalitatea promițându-le șansa de a lucra „din interior” în cele trei zile de activități. Manifestările vor cuprinde concerte susținute de Eugen Doga, Paula Seling, Zdob&Zub și Fratii Advahov, activități sportive și expoziții.

„Ești tânăr între 18 și 35 de ani? Te implici activ în viața comunității vasluiene? Ți-ai dori și un cadru legal, din care să reiasă calitatea de cetățean activ? Iată șansa: Zilele Culturale ale Municipiului Vaslui sunt acum deschise voluntarilor!”, anunță Primăria municipiului Vaslui care așteaptă tinerii vasluieni să se implice în organizarea și desfășurarea manifestărilor, promițându-le că vor lucra „din interior” și cu echipa Primăriei.

„Vei avea posibilitatea de a lucra „din interior” și cu echipa Primăriei Municipiului Vaslui la activitățile care, timp de 3 zile, se vor adresa tuturor categoriilor de vârstă și gusturilor culturale! Pe site-ul instituției (www.primariavaslui.ro) găsiți informații despre cele câteva condiții care trebuie îndeplinite pentru a fi VOLUNTAR cu acte în regulă. Te așteptăm alături de noi!”, spune municipalitatea în anunțul său către potențialii voluntari.

Anul acesta, Zilele Culturale ale municipiului Vasluiului vor avea loc în perioada 13-15 august și vor cuprinde mai multe manifestări, de la concerte susținute de Eugen Doga și Paula Seling pe scena din Centrul Civic (pe 14 august), la activități sportive, expoziții de pictură și fotografie. Vor concerta, de asemenea și formațiile Zdob&Zub și Frații Advahov, care anul acesta au reprezentat Republica Moldova la concursul Eurovision. Pentru vasluienii din diferite categorii de vârstă vor fi organizate „Nunta de aur”, pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani căsătorie, precum și premierea concursului „Primar pentru o zi” adresat adolescenților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.