Pregătirile pentru Festivalul Umorului sunt în toi

„Pregătirile pentru cel mai important eveniment cultural al anului sunt în toi”, spune Lucian Onciu, directorul Centrului Județean pentru Promovarea și Corservarea Culturii Tradiționale Vaslui, care promite pentru luna septembrie „opt zile cu spectacole pentru toate categoriile de vârstă”.

„Vor fi 8 zile cu spectacole pentru toate categoriile de vârstă”, spune Lucian Onciu, directorul Centrului Județean pentru Promovarea și Corservarea Culturii Tradiționale, una dintre instituțiile organizatoare ale ediției de anul acesta, a XXVII-a, a Festivalului de umor „Constantin Tănase”.

Onciu arată că anul acesta Casa de Cultură, cu cele două săli (sala mare și sala studio „Valentin Silvestru”), Centrul Civic și Piața Independentei („Secu”) vor fi principalele locuri de desfășurare pentru a XXVII-a ediție a festivalului.

Vasluienii și toți cei doritori să fie spectatori ai festivalului vor afla programul după ce acesta va fi publicat începând cu data de 16 august, iar biletele și abonamentele vor fi oferite spre vânzare începând cu data de 26 august la casa de bilete de la Teatrul de Vară.

Prețul abonament pentru sala mare a Casei de Cultură a fost deja stabilit, iar acesta este de 250 lei pentru 6 zile. „Vor fi 6 spectacole contra cost în sala mare (11-16 septembrie) și 2 spectacole oferite gratuit, în Centrul Civic (17-18 septembrie).

Prețul biletului la sala mare este de 50 lei pe spectacol”, precizează Lucian Onciu.

Directorul Centrului vine și cu niște precizări pentru cei mici: „La această ediție avem o zi pe care o dedicăm copiilor. Împreună cu partenerii de organizare, Consiliul județean și Primăria Vaslui, vă anunțăm că vineri, 16 septembrie, în Centrul Civic, ne vom distra cu Gașca Zurli, Magi Tot și Crina Zvobodă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.