Măsuri de ordine la Bâlciul anual din municipiul Bârlad

Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui împreună cu Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui, Poliția Locală Bârlad și Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Vaslui au dispus măsurile necesare ca manifestările organizate cu prilejul Bâlciului Anual din municipiul Bârlad să se desfășoare în condiții de siguranță.

Activitățile se desfășoară în perioada 19-29 august, pe amplasamentul fostului obor de pe strada Cpt. Grigore Ignat din municipiul Bârlad.

Jandarmii sunt prezenți zilnic în zona de desfășurare a bâlciului și acționează pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță, pentru prevenirea fenomenului contravențional și infracțional și pentru descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale.

Pentru ca toate persoanele care vor fi prezente la bâlci să poată petrece momente plăcute, fără incidente, Jandarmeria Vaslui recomandă: respectați recomandările forțelor de ordine; nu vă implicați în conflicte, de orice natură; aveți grijă de bunurile personale; acordați atenție copiilor, în cazul în care sunteți însoțiți de aceștia; pelați la forțele de ordine,  pentru orice problemă de natură legală.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.