Dacia 1300 a unui vasluian, vedetă națională!

O mașină Dacia 1300 fabricată în anul 1973, aflată în proprietatea unui vasluian, a devenit vedetă națională după ce Registrul Auto Român a apreciat-o pe pagina proprie de socializare. Deși foarte veche, mașina este impecabilă din punct de vedere tehnic și, după cum se poate vedea, arată și foarte bine.

Mașina Dacia 1300 a unui vasluian care a fost la Registrul Auto Român (RAR), unde proprietarul a dorit să-i facă inspecția tehnică, a ajuns vedetă națională. Asta după ce personalul RAR București a postat imagini pe pagina proprie de socializare, cu următorul mesaj: „Dacia 1300 din anul 1973, fotografiată la RAR Vaslui. Ajunsă la 49 de ani, “Egreta” se poate lăuda cu multiple participări la paradele retro, dar și cu un premiu pentru cea mai mare distanță parcursă pe roți, pe care l-a primit la Raliul Carpați Retro din 2021, după ce a mers fără probleme pe traseul Vaslui – Arad – Timișoara și retur”.

Postarea a adunat câteva sute de aprecieri în doar o oră. „Felicitări proprietarului!”, „Arată impecabil!”, „Foarte frumos arată!”, au fost câteva dintre comentariile celor care au văzut imaginile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.