Adoptat la 4 ani în Franța, acum, în căutarea părinților biologici

Pe numele său românesc Constantin Dănuț Popa, născut în Negrești, dar crescut până la vârsta de 4 ani (când a fost adoptat în Franța) la orfelinat, acum ajuns la 28 de ani, își caută părinții biologici și cere ajutor pentru a-și realiza acest vis care înseamnă enorm pentru el. Știe doar numele părinților biologici și faptul că locuiau în Benești, comuna Tanacu.

„Am avut parte de multă iubire în familia mea și totuși vreau să găsesc rudele biologice. Vreau să aflu dacă mai am frați sau surori”, scrie din Franța cel care se recomandă astfel: „Numele meu românesc a fost Constantin Dănuț Popa”.

Tânărul spune că s-a născut pe 25 mai 1994, în orașul Negrești, județul Vaslui. „Până să fiu adoptat, aproximativ 4 ani și jumătate, am crescut la Casa de copii Vaslui”.

Pe pagina de facebook specializată „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, el cere acum ajutorul pentru a-și descoperi și întâlni părinții biologici, dar și întreaga familie din România, sau de oriunde s-ar afla acum.

„Astăzi vin alături de voi cu rugămintea de a mă ajuta să îmi găsesc și eu familia biologică. Știu că părinții mei se numeau Rodica Popa și Dănuț Popa. La momentul nașterii mele, locuiau în satul Benești, comuna Tanacu, județul Vaslui. Îmi doresc să fiți alături de mine în acest demers distribuind postarea mea”, scrie el pe această pagină în încercarea de a stabili o legătură cu rudele de sânge de acasă.

„Vreau sa aflu dacă mai am frați sau surori. Cu ajutorul vostru, dragi prieteni, știu că voi ajunge la ei pentru că sunteți minunați și nu ezitați să săriți în ajutor cu un gest, mic pentru voi, dar imens pentru mine. Multumesc din suflet!”, își încheie mesajul vasluianul adoptat în Franța în urmă cu mai bine de 20 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.