Mirela Lavric a câștigat Memorialul „Ivo Merlo” din Italia

Atleta vasluiană Mirela Lavric a câștigat proba de 800 de metri, cu timpul extraordinat de 2.02”41, cucerind trofeul reuniunii atletice internaționale și medalia de aur a Memorialul „Ivo Merlo”, care s-a desfășurat în localitatea San Vendemiano, provincia Treviso din Italia.

„Mirela Lavric a impresionat la Memorialul „Ivo Merlo”, care s-a desfășurat în localitatea San Vendemiano, provincia Treviso din Italia”, au scris reprezentanții CSM Vaslui, club la care sportiva vasluiană este legitimată, după ce atleta vasluiană a câștigat proba de 800 m din cadrul competiției, cu un timp extraordinar de 2.02”41, cucerind trofeul reuniunii atletice internaționale și medalia de aur.

„Mirela Lavric are parte de un an excelent. În competițiile de sală, sportiva a obținut două medalii la Campionatul Balcanic de atletism în sală, seniori: argint cu ștafeta feminină a României 4×400 metri și bronz la 400 metri plat. La Campionatul Balcanic de atletism în aer liber, de la Craiova, desfășurat luna trecută, Mirela a cucerit alte două medalii, ambele de bronz, la 400 metri plat și la 4×400 metri cu ștafeta României. Tot la Craiova, Mirela a devenit campioană națională la seniori – în aer liber, în proba de 400 de metri”, au mai arătat cei de la clubul în care Mirela Lavric își desfășoara activitatea fiind pregătită de profesoarele Viorica Pintilie și Elena Bogos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.