Evident, „ultimul drum” nu se poate face într-o astfel de mașină!

Registrul Auto vasluian a venit cu un exemplu de „Așa nu!” pentru colegii lor de la București, care le-au povestit, pentru toată țara, pățania. Inspectorii RAR de la Vaslui au fost extrem de surprinşi după ce au văzut caroseria unei maşini de la o firmă de pompe funebre pentru care proprietarul încerca să îi redobândească certificatul de înmatriculare.

Registrul Auto Român a semnalat, ieri, pe Facebook o pățanie a colegilor de la Vaslui, povestind și arătând în mai multe fotografii ce au găsit inspectorii RAR vasluieni la o maşină care se ocupă de servicii funerare.

„Colegii de la RAR Vaslui au avut o strângere de inimă când au văzut specificul vehiculului care a venit pentru redobândirea certificatului de înmatriculare, dar abia ceea ce au constatat sub caroserie i-a îngrozit. Atragem atenția că repararea pragurilor cu spumă și carton nu face parte din metodele acceptate de normele legale în vigoare și nici nu poate oferi garanția că mașina este sigură pentru a fi condusă pe drumurile publice”, se spune în postarea autorităţii care se ocupă de siguranţa rutieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.