După ani de așteptare, Puieștiul va avea un centru medico-social modern

Primarul din comuna Puiești, Ticu Vasile Cezar, a anunțat cu bucurie începerea lucrărilor la noul Centru medico-social din comună. După ani de așteptare, cauzată în principal de creșterile de prețuri la materiale de construcție, edilul are încredere că noua construcție va ajuta la dezvoltarea comunei.  

„Dragi cetățeni ai comunei Puiești, după ani și ani de tergiversări datorate în mare parte creșterii prețurilor la materialele de construcție, am reușit sa dau ordinul de începere a lucrărilor la obiectivul „Înființare și dotare centru medico-social”, le transmite puieștenilor primarul comunei, Ticu Vasile Cezar.

Este vorba despre un cămin de îngrijire și asigurare de asistență medicală pentru bătrânii din comuna Puiești pentru care primarul are mare încredere că v-a schimba fața comunității pe care o păstorește și va ajuta la dezvoltarea comunei.

„Mulțumesc mult colegilor mei pentru implicare și în special Consiliului Local Puiești pentru promptitudinea și înțelegerea de care au dat dovadă (cu mici excepții), participând la ședințe de câte ori a fost nevoie (chiar și săptămânal) pentru a aproba proiectele de lege necesare dezvoltării comunei noastre”, mai scrie, pe contul său de socializare, edilul din Puiești.

„Cu convingerea și speranța în capacitatea dumneavoastră de înțelegere, vă rog să aveți încredere că eu, împreună cu echipa primăriei și Consiliul Local, vom face tot posibilul sa schimbăm fața comunei Puiești, astfel încât să se situeze printre cele mai dezvoltate unități administrative din județul Vaslui”, le mai spune primarul Ticu Vasile Cezar locuitorilor din comuna Puiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.