Aruncătorul vasluian Andrei Micu, sezon de excepție

Aruncătorul vasluian Andrei Micu a încheiat sezonul obținând locul 2 la Campionatele Naționale de iarnă, seniori. Anul acesta, la Campionatul național de seniori, ediția de vară, Micu a devenind campion național, bifând un Personal Best, cu o aruncare de 69.45 m, și clasându-se astfel pe primul loc.

La final de sezon, aruncătorul vasluian Andrei Micu se poate declara mulțumit, obținând rezultate bune în competițiile naționale și internaționale. Sportivul legitimat la CSM Vaslui a obținut locul 2 la Campionatele Naționale de iarnă, seniori, a fost pe podium cu echipa României la Campionatul European de Aruncări, clasându-se pe locul 3, iar la Campionatul național de seniori, ediția de vară, Micu a bifat un Personal Best, cu o aruncare de 69.45 m, clasânduse pe primul loc, devenind, astfel, campion național. La Cupa României, acesta s-a clasat pe locul 2, obținând medalia de argint.

„Anul acesta a fost de acomodare pentru mine, dar totuși am reușit un personal best. Mă bucur că m-am întors acasă și am început din nou colaborarea cu domnul profesor Laurențiu Maxim. Mulțumesc CSM Vaslui pentru susținerea acordată”, a declarat Andrei Micu.

Sportivul Vaslui spune că este bucuros că s-a întors acasă și a reînceput colaborarea cu profesorul Laurențiu Maxim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.