Accident cu șapte victime noaptea trecută la Zorleni

Șapte persoane, între care și trei copii, au fost implicate într-un accident rutier produs noaptea trecută pe DE 581, în localitatea Simila, comuna Zorleni. Două autoturisme au intrat în coleziune, unul dintre acestea fiind proiectat peste parapetul de protecție.

Noptea trecută, în jurul orei 5:00, pompierii bârlădeni au intervenit, cu trei autospeciale și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe raza localității Simila, pe DE 581, în comuna Zorleni. Pompierilor li s-a adăugat și o ambulanță de tip B aparținând Serviciului de Ambulanță al Județului Vaslui.
Pomperii au constatat că în accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau șapte persoane, între care și trei copii cu vârste cuprinse între nouă și doisprezece ani

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două autoturisme avariate. În urma impactului dintre cele două autoturisme unul dintre aceste a fost aruncat peste parapetul de protecție de pe marginea drumului.

Una dintre persoane era blocată într-unul dintre autoturisme. Concomitent cu operațiunea de deblocare a acestui pasager, alte trei persoane implicate în accident au fost evaluate și au primit îngrijirile medicale necesare.
După deblocarea victimei, aceasta a fost transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Bârlad, femeia suferind multiple contuzii în urma unui accident rutier.
Celelalte persoane au refuzat transportul la spital.
Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.