Accident chiar în fața Inspectoratului pentru Situații de Urgență

Cei care intervin la toate accidentele, incendiile și situații speciale din județ, plecând în trombă cu mașinile din clădirea de pe strada Castanilor a municipiului Vaslui, au intervenit astăzi când în fața Inspectoratului pentru Situații de Urgență unde un bărbat a căzut de pe trotineta electrică.

Astăzi dimineață, pompierii vasluieni de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență nu s-au mai urcat în mașinile lor care să demareze în trombă cu sirenele pornite pentru a interveni la vreun accident, incendiu sau situație specială în vreun colț a județului. De data asta accidentul – deși unul destul de minor -, a venit la ei.

„În această dimineață, pompierii militari din cadrul Detașamentului Vaslui au intervenit pentru acordarea primului ajutor unui bărbat în vârstă de 32 ani care a suferit un accident chiar în fața sediului Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al judeţului Vaslui”, au comunicat cei de la ISU.

Mai exact, bărbatul accidentat conducea o trotineta electrică, iar, la un moment dat, și-a pierdut echilibrul și s-a prăbușit pe asfalt.

Direct de la locul de muncă, militarii ISU i-au acordat primul ajutor, chiar cei care se pregăteau pentru schimbarea turei de serviciu.  

„Până la sosirea unui echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță al Județului Vaslui, salvatorii vasluieni au oprit hemoragia victimei și i-au imobilizat gâtul cu un guler cervical.

În acest moment, bărbatul este transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, pentru investigații suplimentare”, au mai spus cei de la ISU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.