Tudor Polak, deputat PNL: „Valoarea tichetelor de masă va creşte de la 20 de lei la 30 de lei”

0
681

„Valoarea tichetelor de masă va creşte de la 20 de lei la 30 de lei”, a anunțat, de la tribuna Camerei Deputaților, Tudor Polak, deputat PNL de Vaslui, care a spus că este o măsură extrem de populară care vine în spijinul cetățenilor.

Deputațiii au aprobat ca valoarea tichetelor de masă să crească de la 20 la 30 de lei, la propunerea liberalilor. Înainte de aprobarea acestei modificări legislative, de la tribuna Camerei Deputaților, deputatul PNL de Vaslui Tudor Polak a salutat majorarea ca pe o măsură care vine în spijinul populației.    

„Odată cu adoptarea acestui proiect legislativ, vom adopta și un amendament, atât al meu, cât și al mai multor colegi din coaliția de guvernare, o măsură care practic a fost propusă de prim-minsitrul României, Nicolae Ciucă, prin care vom crește valoarea tichetelor de masă de la 20 la 30 de lei”, a spus Polak.  

„Din punctul meu de vedere, este un punct extrem de important pe ordinea de zi de astăzi și este o nouă măsură prin care Guvernul României și Parlamentul și în speță Partidul Național Liberal vin în sprijinul cetățenilor români”, a mai spus parlamentarul vasluian.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.