Străzile și trotuarele din Bârlad vor fi refăcute de SC Reiser SA

0
1342

În cel mai scurt timp, echipele de muncitori ale SC Lucrări de Drumuri și Poduri „Reiser” SA Bârlad, firmă acționariată de Consiliul Local Bârlad, va reface străzile și trotuarele afectate în timpul executării lucrărilor de reabilitare și extindere a sistemului de alimentare cu apă, a sistemului de canalizare și a stațiilor de epurare din Bârlad.

Vestea bună a fost dată chiar în această după-amiază de managerul Reiser, Daniel Buzamăt, care spune că a semnat deja contractul de refacere a carosabilului și a trotuarelor și că, astfel, societatea care execută lucrările de canalizare și apă au înaintat și lista cu primele străzi și trotuare ce urmează a fi reabilitate. Acestea sunt 1 Mai, Puradim și Bariera Puiești.

Executantul lucrărilor este obligat, prin contract, să readucă trotuarele și carosabilul la aspectul inițial, iar pentru acest lucru a încheiat un acord cu Reiser.

„Informez cetățenii orașului că vom face toate eforturile ca, în cel mai scurt timp, să refacem străzile care au fost canalizate și racordate la rețea”, a declarat managerul Reiser SA, Daniel Buzamăt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.