Sportivii de la „Wazary Dojo” Bârlad, pe podium la Campionatul Național de Full Kempo

La finele săptămânii trecute, Asociația Clubul Sportiv „Wazary Dojo” Bârlad a participat la Campionatul Național de Full Kempo, desfășurat în București, la final, îmbogățindu-și palmaresul cu un titlu de campion, unul de vicecampion și cu două medalii de bronz.

Rezultatele au fost obținute de următorii luptători: Mara Stoian – medalie de aur și titlu de campioană națională, Cristian Pădure – medalie de argint și titlu de vicecampion național, Robert Lazar – medalie de bronz, Evelina Mocanu – medalie de bronz. Nu în ultimul rând, Maria Socola a reușit să se claseze pe locul V.

„Îi felicit pe toți sportivii pentru rezultatele obținute! Mă bucur să văd că, de la o competiție la alta, se ambiționează să demonstreze că și cluburile de profil din Bârlad pot face performanță. Sunt mândru de ei și îi felicit pentru modul în care se luptă pentru culorile clubului. Le mulțumesc părinților pentru susținere și încrederea acordată”, ne-a declarat Alexandru Rotaru, președintele Clubului „Wazary Dojo” Bârlad

Competiția de arte mațiale a avut loc sâmbătă, 11 iunie, a fost organizată de Federația Română de Kempo și a reunit câteva zeci de cluburi titrate din întreaga țară, însumând câteva sute de practicanți înscriși.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.