Spitalul Județean încurajează programarea online

Pacienții vasluieni se pot programa online la Ambulatorul Integrat de Specialitate (Policlinică) accesând siteul Spitalului Județean, sjuvaslui.ro. Astfel, ei pot selecta perioada dorită, specializarea și chiar medicul.

Spitalul Județean de Urgență Vaslui a venit cu o informație importantă pentru pacienți, o modalitate nouă de realizare a programărilor pentru ambulatoriu integrat al unității medicale.

Astfel, pacienții vasluieni sunt încurajați să utilizeze sistemul online de programări pentru planificarea şi efectuarea consultaţiilor la Ambulatorul Integrat de Specialitate (Policlinica) din strada Mihail Kogalniceanu, nr. 35.

„Implementarea procesului de digitalizare a programărilor a reprezentat un proiect important pentru unitatea noastră, dorindu-ne ca un număr cât mai mare de pacienți să beneficieze de această facilitate”, se arată într-un mesaj transmis de către cea mai mare unitate medicală din județ.

Programările online se realizează accesând portalul spitalului, sjuvaslui.ro, iar apoi secțiunea „Programări Online”. Programarea Online se realizează în doar câteva minute, pacientul putând selecta perioada dorită în care să se prezinte, specialitatea medicală şi chiar medicul, dacă are o preferință. Ulterior, sistemul online caută intervale orare libere în perioada specificată. După ce alege ziua şi ora, pacientul trebuie să completeze câmpurile cu: nume, prenume, CNP (optional), data naşterii, observaţii (dacă sunt), numărul de telefon şi să se declare de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

„După realizarea acestor paşi, vi se va remite o fişă de date şi rugămintea de a vă prezenta la consultaţie cu următoarele documente: bilet de trimitere, de la medicul de familie; buletin/carte de identitate sau certificat de naștere; card de sănătate; alte documente medicale relevante pentru starea de sănătate.

„Dorim să vă informăm că în continuare se pot efectua programări și telefonic, apelând la numerele de telefon mobil alocate fiecărui cabinet medical în parte sau la secretariatul policlinicii: 0235/313.180”, au mai precizat cei de la Spitalul Județean de Urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.