Școala din Hurdugi – Dimitrie Cantemir, primele activități în cadrul unui proiect Erasmus+

Școala Gimnazială nr. 1 din Hurdugi, comunaa Dimitrie Cantemir, Vaslui, a organizat, în săptămâna 06-10 iunie 2022, prima activitate Transnațională de Proiect din cadrul Proiectului Erasmus+ Programme – Small-Scale Partnerships Project No.: 2021-2-RO01-KA210-SCH-000051073 „Outdoor Activities for Students’ Progress and Wellbeing” – OASPW-2022. Școala parteneră Șehit Ahmet Akyol Ilkokulu din Turcia a avut ca reprezentanți de seamă patru profesori din învățământul primar și preșcolar.

În cadrul primei întâlniri, au avut loc următoarele activități: Deschiderea oficială a proiectului; Spectacol artistic dedicat profesorilor din Turcia; Activități de observare a unor lecții la Școala Primară Gușiței și Școala Gimnazială nr. 1 Hurdugi; Activitate de formare la Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași – Grădina Senzorială „Magic”; Activitate de formare la Pădureni; Workshop – Outdoor Activities for Students’ Progress and Wellbeing.

„Mulțumim pe aceasta cale doamnei conf. univ. dr. Gianina-Ana Massari, de la Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași, pentru cele două zile minunate de formare, la Grădina Senzorială „Magic” din Iași și la Pădureni. De asemenea, cu o deosebită plăcere subliniez faptul că vă sunt absolut recunoscător pentru sfaturile inspirate şi discrete, pentru blândeţea cu care m-ați călăuzit pe calea devenirii profesionale. 

Mulțumim domnului primar Mihai Acsinte pentru tot  sprijinul acordat. Mulțumim domnului primar Temistocle Diaconu, de la Pădureni, pentru cazarea invitaților la Satul de Vacanță și pentru amabilitatea de a ne oferi gratuit anumite spații din Pădureni pentru a ne desfășura anumite activități din cadrul proiectului (Sala de Conferințe, Crângul). Mulțumesc, de asemenea, părintelui Ștefan Iulian pentru sprijin și implicare în aceste evenimente frumoase. Felicitări și mulțumiri cadrelor didactice de la Școala Gimnazială nr. 1 Hurdugi pentru implicarea activă în activitățile care s-au derulat în această săptămână”, a declarat învățătorul Liviu Calfa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.