Primarul Rusu către negreșteni: „Ați cam exagerat cu înjurăturile”

0
531

La finalul unei zile de plombare a gropilor din asfalt, primarul din Negrești își cere scuze pentru disconfortul creat, dar le și reproșează cetățenilor că au exagerat cu înjurăturile. „Puteați reduce puțin viteza când circulați pe acolo… cred”, le spune Cristinel Rusu.

Chiar dacă s-a făcut într-o singură zi, plombarea gropilor din asfalt în Negrești a adus primăriei o ploaie de reproșuri și vorbe de ocară. La finalul zilei, primarul Cristinel Rusu, cu riscul de a pierde niște voturi, le-a bătut obrazul unora dintre alegători. „Îmi pare rău pentru disconfortul de o zi. Totuși, unii ați cam exagerat cu înjurăturile astăzi… puteați reduce puțin viteza când circulați pe acolo… cred. Să fim sănătoși!”.

Edilul se explică pe pagina sa de socializare: „Toate traversările de stradă decopertate ieri pentru asfaltare au fost astăzi asfaltate. Strazile Gării, Al. I. Cuza, V. Alecsandri, Aleea Plopilor, Caragiale și groapa de pe Sadoveanu au fost asfaltate. E adevărat că nu s-a asfaltat în aceeași zi și au fost posibile pericole astăzi pentru circulație, dar e bine că nu a durat mult”, spune primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.