Polițistă din Bârlad, bronz la Campionatul Național de Atletism al MAI

0
362

În perioada 7-10 iunie 2022, la Târgu Jiu, județul Gorj, a fost organizat Campionatul Național de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), destinat polițiștilor, jandarmilor, pompierilor și personalului Aparatului Central.

Competiția, organizată de Biroul Coordonare Activități Sportive din cadrul Centrului Cultural al MAI, a propus, pentru tot personalul salariat al structurilor MAI (femei și bărbați), 23 de probe de atletism și cros, în aceste discipline atât de importante pentru pregătirea fizică a cadrelor ministerului.

La ediția din acest an, Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui a fost reprezent de un lot de 7 polițiști (4 femei și 3 bărbați) care au concurat, în funcție de înclinațiile sportive, la probele de atletism (săritura în lungime, viteză, rezistență, aruncarea greutății) și cros.

Printre ei s-a numărat și bârlădeanca Andreea Macovei, agent de poliție în cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Bârlad. Aceasta a obținut medalia de bronz, la proba de atletism – 800 metri, în competiția destinată femeilor cu vârsta pînă în 30 de ani.

Andreea este polițistă din anul 2019, fiind absolventă a Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina.

Felicitări pentru rezultatul obținut!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.