Mini-rugbiștii bârlădeni, zile de foc la Constanța

0
655

Cei mai mici rugbiști legitimați la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad se întrec, în aceste zile, pe Stadionul „Gheorghe Hagi” din Constanța, în cadrul celei de-a doua etape a Circuitului Național de Mini-rugby „Mihai Naca” 2022.

Competiția se desfășoară între 21-23 iunie și se adresează sportivilor din grupele U8, U10 și U12, în total fiind înscrise 25 de echipe din țară, însumând mai mult de 300 de copii. CSS Bârlad a înscris grupele U10 (născuți între 2012-2013) și U12 (născuți între 2010-2011), pregătite de antrenorii Costin Motrea (antrenor voluntar), Dan Tufaru și Florin Ibănescu.

„În aceste zile, ne găsiți la Circuitul Național de Mini-rugby, etapa a II-a de la Constanța. «Vulturașii» sunt gata de competiție. Mulțumim părinților pentru implicare în achiziționarea echipamentului, grupului de jucători de la Old Boys Bârlad care au sponsorizat cazarea micuților și partenerilor noștri pentru transport”, au spus antrenorii micilor rugbiști înainte de plecarea spre Constanța.

La categoria U10, „vulturașii” bârlădeni se vor întrece pe teren cu următoarele echipe: CS Olimpia București, CSS Gura Humorului, CS Rugby Cluj Junior, CS Victoria Cumpăna, CS Warriors – Universitatea Arad, CS Warriors Timișoara și CS Dragonii Rugby Constanța.

La U12, adversarele CSS Bârlad sunt echipele: CS Șoimii București, CSM-CSR Sibiu, CS Victoria Cumpăna, CSS Vittorul Cluj, CSS Unirea Iași, CS Florin Popovici Baia Mare, CSM Suceava și CS Olimpia București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.