Mesaj emoționat al pompierilor după ce au salvat o cățelușă dintr-un accident

„Ce credeți că ar avea de spus Pebbles dacă ar putea vorbi: fiți mereu prudenți la drum! Cei dragi vă așteaptă acasă!”, scriu pompierii vasluieni după ce au scăpat o cățelușă dintr-un accident în urma căruia stăpâna a ajuns la spital. Proprietara era o iubitoare de animale care o luase de pe stradă.

„Cine a asistat la un accident rutier știe cum este. Fiare contorsionate, oameni în agonie… Asta au găsit și pompierii vasluieni, ieri, după ce 3 mașini s-au izbit. Într-una din ele, era o femeie încarcerată, cu multe răni și o cățelușă. Pebbles”, povestesc pompierii vasluieni într-un mesaj emoționat și moralizator publicat pe pagina de socializare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) „Podul Înalt” Vaslui.

Stăpâna cățelușei a fost scoasă dintre fiarele contorsionate ale autovehiculului la volanul căruia se afla, recuperată și stabilizată, iar apoi transportată la spital, pentru mai multe investigații. Grijile salvatorilor nu s-au oprit însă aici, pentru că pompierii nu au neglijat nici animalul, pentru care au chemat un medic veterinar de urgență pentru a se asigura că Pebbles nu are afecțiuni în urma impactului puternic.

„Mai târziu am aflat că stăpâna lui Pebbles este o mare iubitoare de animale și a salvat-o de pe stradă. În urma acestei întâmplări, micuțul câine a fost la un pas de a rămâne iar fără stăpân”, spun cei de la ISU Vaslui.

În finalul mesajului lor, pompierii au folosit momentul și pentru a transmite un sfat vasluienilor: „Ce credeți că ar avea de spus Pebbles dacă ar putea vorbi: fiți mereu prudenți la drum! Cei dragi vă așteaptă acasă!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.