Mașină incendiată intenționat la Rafaila noaptea trecută

Pompierii negreșteni cred că mașina care a ars pe unul dintre drumurile din Rafaila noaptea trecută a fost incendiată în mod intenționat.

Noaptea trecută Garda II Negrești, din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui, a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru limitarea și lichidarea unui incendiu care a cuprins un autoturism staționat în localitatea Rafaila, comuna Rafaila.

Când pompierii au ajuns la fața locului mașina era cuprinsă de flăcări în întregime, la scurt timp arderea fiind precedată de explozia rezervorului de benzină.

Exista însă pericolul extinderii, incendiul propagându-se la un gard construit din lemn, iar două locuințe și anexe gospodărești fiind în pericolul de a fi cuprinse de flăcări. Însă, după aproximativ 20 minute, au fost lichidate și ultimele focare ale incendiului. Pompierii au raportat faptul că au ars autoturismul și o suprafață de aproximativ 40 metri liniari gard din lemn, însă au fost salvate locuințele și anexele gospodărești.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a stabilit despre cauză probabilă de izbucnire a incendiului acțiunea intenționată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.