Fost portar al HC Vaslui, numit antrenor la naționala de tineret

0
383

Retras din activitate anul trecut, după 7 ani petrecuți la CSM Vaslui, portarul Bogdan Pralea a fost numit antrenor cu portarii la Naționala de juniori a României.

Anul trecut, în luna august, CSM Vaslui îi organiza, după 7 ani petrecuți în poarta lui HCM Vaslui, o frumoasă festivitate de retrage portarului Bogdan Pralea, manifestare care l-a impresionat și pentru care a mulțumit clubului. Acum, CSM Vaslui îl felicită pe fostul portar pentru numirea ca antrenor de portari a Naționale de juniori a României, încununarea unei cariere reușite.  

Originar din Roman, Bogdan Pralea a început să practice handbalul de la vârsta de 12 ani, sub îndrumarea regretatului Dan Moisii și a profesorilor Petru Ghervan și Ioan Severin. După terminarea junioratului, s-a transferat la Politehnica Iași, unde a jucat timp de 12 ani, în perioada 1995-2007 (primii 8 ani în divizia A și următorii 4 în Liga Națională). În perioada 2007-2011, a jucat la CSU Suceava, apoi în Israel la AS Savyon, după care a revenit în țară, unde a mai jucat 3 luni la Călărași (2013) și apoi 7 ani la Vaslui, la HCM și CSM. Lista de antrenori cu care a lucrat Bogdan Pralea la seniori îi include pe regretatul Dumitru Olteanu, Tiberiu Daian, Costel Schender, regretatul Iulian Hatură, Vasile Ciocoiu, Liviu Gugleş, Cornel Bădulescu, Petru Ghervan, Leonard Bibirig, Sabin Dacău, Laurențiu Cozma, Sandu Iacob și Bosko Rudic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.