Dublă campionă națională la atletism, la jumătate de an după ce a început să practice acest sport!

0
465

La doar jumătate de an de când a început să practice atletismul, Laura Antoche, sportiva Liceului cu Program Sportiv și CSM Vaslui, reconfirmă, devenind dublă campioană națională la atletism Copile 1. Antrenată de profesoara Doina Crețu, Laura Antoche a câștigat la 800 m și la 1.500, trecând prima linia de sosire la Campionatul Național de atletism în aer liber, categoriile copii 1 și 2, care s-a desfășurat în perioada 10-12 iunie 2022, la Craiova.  

În perioada 10-12 iunie 2022, s-a desfășurat Campionatul Național de atletism în aer liber categoriile copii 1 și 2, la Craiova. O sportivă vasluiană s-a evidențiat în cadrul competițiilor, devenind dublă campioană națională la atletism, Copile 1. Laura Antoche a trecut prima linia de sosire la 800 m (cu timpul 2.20:38) și la 1.500 m (4.52:86), cucerind medaliile de aur.

Dublă legitimată, la Liceul cu Program Sportiv și Clubul Sportiv Municipal Vaslui, atleta antrenată de profesoara Doina Crețu are o poveste aparte, începând să practice acest sport abia de la sfârșitul anului trecut. Prin muncă asiduă și dedicație, ea a confirmat însă de atunci în câteva rânduri, motiv pentru care cei de la CSM Vaslui o consideră deja o stea a atletismului vasluian.

La 12 ani, provenind dintr-o familie cu 7 copii care trăia într-o locuință socială dată de Primăria Vaslui în condiții grele, tatăl muncind cu ziua, sportiva este considerată de către antrenoarea sa un fenomen, prin talentul său, dar și munca asiduă pe care o depune.

A reușit să impresioneze de la primele concursuri la care a participat, la doar o lună de când practica atletismul câștigând o medalie de argint la un concurs de la Bacău.

În luna aprilie a acestui an, mica atletă era felicitată de către Primăria Vaslui după ce devenea de două ori campioană națională. „În mai puțin de zece zile, Laura Mirabela Antoche devine pentru a doua oară campioană națională”, anunța Primăria municipiului Vaslui, după ce fata a câștigat medalia de aur la Copile I în cadrul Campionatului Național de Cros care a avut loc la Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.