Depozit de furaje cuprins de flăcări noaptea trecută la Dumești

După două ore de luptă cu flăcările, pompierii negreșteni nu au mai putut salva nimic dintr-un depozit de furaje cuprins de flăcări la Dumești. Au salvat însă locuințele și anexele, un cal, un câine și peste 20 de păsări.

Noaptea trecută, pompierii militari din cadrul Detașamentului Vaslui și Gărzii II Negrești au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje din localitatea Dumești,  comuna Dumești.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la depozitul de furaje și o anexă și se extinsese la o a doua anexă gospodărească și la o locuință. Astfeț âncât exista riscul de propagare la alte două locuințe și trei anexe gospodărești. Nu au fost persoane intoxicate sau rănite.

După aproximativ două ore de luptă cu flăcările, pompierii au reușit să lichideze incendiul. Fără însă să reușească să mai salveze ceva din depozitul de furaje și anexa gospodărească pe care le-au găsit în flăcări.

Au fost salvate însă locuințele și celeleltate anexe, precum și un cal, un câine și peste 20 păsări.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost lucrul cu foc deschis în spațiu deschis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.