„Zmeu” din Chersăcosu, pus sub control judiciar

0
483

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Stănilești, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de distrugere, amenințare și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși, cu sprijinul Biroului Investigații Criminale Huși și al Compartimentului Poliție de Proximitate Huși, au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat în vârstă de 56 de ani, din localitatea Chersăcosu, comuna Stănilești, care ar fi încălcat în mod repetat măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis împotriva sa de către Judecătoria Huși, după ce acesta s-ar fi deplasat la domiciliul mamei sale și ar fi provocat scandal. Totodată, bărbatul este cercetat și sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de amenințare și a unei infracțiuni de distrugere.

Activitatea infracțională a bărbatului ar fi fost derulată în perioada noiembrie 2021 – aprilie 2022, faptele fiind săvârșite în municipiul Huși și pe raza comunei Stănilești. În data de 16 mai, în baza probatoriului administrat, polițiștii hușeni l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 ore. În aceeași zi, acesta a fost prezentat Judecătoriei Huși, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.