Tudor Polak, deputat PNL: „Întotdeauna am considerat că oamenii de afaceri reprezintă cheia dezvoltării județului”

Forța de muncă redusă, organizarea învățământului profesional neadecvată pentru cerințele pieței şi dificultățile agenților economici cauzate de creşterea rapidă a prețurilor de achiziție sunt problemele oamenilor de afaceri pe care deputatul liberal Tudor Polak le-a preluat din întâlnirea cu aceștia organizată de către Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Vaslui.

„Am participat vineri 13.05.2022, alături de alți colegi parlamentari şi reprezentanți ai administrației publice locale la o discuție cu oamenii de afaceri din județul nostru, găzduită de Consiliul Județean Vaslui. Răspund, de fiecare dată, promt acestor iniațiative. PNL Vaslui susține mediul de afaceri şi suntem conştienți că trebuie să sprijinim dezvoltarea afacerilor locale, dacă ne dorim un județ cu perspective economice ridicate”, a scris deputatul liberal Tudor Polak, președintele Filialei Municipale Vaslui a PNL, după participarea la dezbaterea cu mediul de afaceri vasluian organizată de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Vaslui.

„Dezbaterea a facilitat aducerea în prim plan a unor probleme cu care mediul de afaceri vasluian se confruntă. S-au discutat potențiale soluții şi mijloace eficiente de redresare a situației, care vor reprezenta startul consolidării mediului de afaceri local”, spune parlamentarul vasluian, care a preluat de la oamenii de afaceri vasluieni cele mai importante probleme cu care aceștia se confruntă: forța de muncă redusă, organizarea învățământului profesional neadecvat pentru cerințele pieței şi dificultățile agenților economici cauzate de creşterea rapidă a prețurilor de achiziție.

„În urma acestor discuții, avem o viziune clară asupra situației mediului de afaceri şi o serie de soluții pentru redresarea şi încurajarea acestuia. Susțin reprezentanții mediului de afaceri vasluieni şi întotdeauna am considerat că aceştia reprezintă cheia dezvoltării județului Vaslui. Luăm în considerare cerințele şi necesitățile acestora şi sunt sigur că vom face un pas înainte pentru dezvoltarea afacerilor locale şi a județului Vaslui!”, a mai spus Tudor Polak.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.